Ideale taart voor de verjaardagen. Een hele mooie laagjes cake die met alles gevuld kan worden.
Deze is gevuld met frambozen jam en slagroom crème wat een prachtige kleur combinatie geeft en ziet er meteen royaal uit.
Recept voor de basis biscuit cake, volg deze link onder de foto
https://lekkerbezigmetizabela.blogspot.com/2019/09/biscuit-moskovisch-cake.html |
Vulling :
1 grote pot frambozen jam (250gr)
300 ml slagroom
2 zakjes slagroom fix
4 x vanille suiker
100 g verse frambozen
Cake af laten koelen en dwars door snijden. De dikte mag je zelf bepalen. Klop de slagroom samen met 2 zakjes slagroom fix en de vanille suiker.
Eerste laagje cake besmeer je met het halve potje jam. Tweede laagje met slagroom. Zo wissel je de volgorde af. Bewaar de helft van je slagroom om de buitenkant af te stucen (glad te strijken) en versier bovenkant met verse framboos en zet voor 1 nachtje in de koelkast zodat de cake trekt de vocht en smaken goed door.
Reacties
Een reactie posten