Loaded Fries





Binnenkort gaan weer alle tentjes en restaurantjes open en kunnen we weer genieten van al dat heerlijke eten. Tot die tijd moeten we ons thuis vermaken met door ons zelf klaargemaakte gerechten. Lekker koken doen we al, maar al die comfort food miste ik al een beetje. Lekker patatje begon ik het meeste te missen.  Dus buiten eten binnen halen zo doe je dat..

2 Kipfilet
Kip kruiden
Zakje verse friet
Gado-Gado saté kruiden
2 eetlepels pindakaas
Geraspte kokos
Gebakken uitjes
Pinda's of cashewnoten
Rucola 

Bak bruin de kipfilet met kip kruiden en later stoof je deze 1h op een laag vuurtje met deksel erop en voeg je regelmatig water toe zodat ze niet uitdrogen. 
Na het bakken met behulp van 2 vorkjes pluk je de vlees draadjes van elkaar. Zo heb je nu een mooie portie Pulled Chicken.  
(Dit kan je ook een dag eerder voorbereiden) 
Bereid nu de Gado-Gado saus volgens de verpakking en voeg extra 2 eetlepels pindakaas toe, dat maakt het meer smeuïger. Wil je een wat pittigere saté voeg dan halve theelepel sambal toe.
Nu dan nog het leukste gedeelte. 
Gebakken Friet, laagje Pulled Chicken, saté saus, handje pinda's, beetje geraspte kokos, gebakken uitjes en dan wat rucola eroverheen.
( koude Pulled Chicken vlees kan je eerder afbakken in een bakpan met een beetje bak boter)

En dan genieten van je Loaded Fries!











Reacties