Alweer een super easy recept! Smaak explosie met een mediterraanse afkomst. Tomaat is hier de basis, en deze ontbreekt niet op onze Nederlandse bodem. Volop te koop, het hele jaar door. Dus je kan er het hele jaar van genieten. Voor mij tegenwoordig binnen hand bereik, want het is het eind product van het innovatieve bedrijf waar ik voor werk. Wil je meer van het bedrijf weten en hoe de tomaat gekweekt wordt bezoek de website en laat je inspireren
www.schenkeveld.co/trostomaten
Benodigde ingrediƫnten:
4 rijpe tros tomaten gesneden in kleine stukjes
1 kleine ui fijn versnippert
5 eetlepels extra virgin olijfolie
2 eetlepels appel azijn
3 eetlepels vloeibare honing
Peper en zout
1 takje verse peterselie fijn gehakt
2 takjes verse basilicum fijn gehakt
Eventueel bruschetta kruiden naar keuze ( oregano, Chili vlokken, basilicum)
Ja en zo makkelijk is het ook. Alles goed vermengen en dan genieten.
Serveer als een tapas op een stokbroodje, maar net zo heerlijk als bijgerecht voor bijvoorbeeld bij de lasagne ....
Reacties
Een reactie posten