Simpel kan ook heel lekker zijn.
En wat als ik nog zeg dit binnen 20 minuten op de tafel komt te staan! Ja.... dat kan! Hou er rekening mee dat het eten zal niet langer dan 10 minuten duren, want je slurpt dit gerecht zo naar binnen :)
100 g Gerookte makreel
250g Philadelphia roomkaas of crème fraiche
3 teentjes geperste knoflook
Verse pasta
1 prei in ringen gesneden
optioneel strooikaas
Zet de water voor de pasta aan het kook. Voeg een flinke snuf zout toe.
Snij de prei en bak deze kort met een beetje olijfolie of een klontje roomboter. Voeg dan de knoflook meteen erbij. Na 5 minuutjes de roomkaas en de makreel. Sudder heel zachtjes en wacht tot je pasta gekookt is. Voeg meteen de pasta aan de saus toe en schep paar lepels pasta vocht erbij en roer goed door. Dit helpt de saus te binden aan de pasta. En dan blijft alleen opscheppen over en iedereen aan de tafel te roepen.
Gemaakt en het was verrassend lekker crème fraiche gebruikt in plaats van roomkaas voor herhaling vatbaar
BeantwoordenVerwijderen