Verwelkom de zondagochtend met een heerlijk, geurige ontbijt Cinnamon Rolls. Ontzetten lekker en heel leuk om met je kinderen te maken.
Zachte brioches met kaneel suiker die perfect passen naast je ochtend koffie melange. Begin je dag met een lach en vul je huis met een verrukkelijke geuren van vers gebakken deeg.
2 kant-en-klare gist deeg of een bladerdeeg
30 g gesmolten boter
Suiker
Kaneel poeder
Verkruimelde noten
Verwarm de oven op 200 C.
Rol de deeg uit en besmeer deze met gesmolten boter. Bestrooid flink met kaneel en suiker en verkruimelde noten.
Vouw strak, maar wel voorzichtig in een rol en snij er stukjes van 3 cm uit.
Verdeel deze in de taartvorm en houd 1 cm ruimte ertussen.
Rest van de gesmolten boter kan je er nog overheen smeren.
Bak deze in de midden oven de oven volgens de aanwijzing op de deeg verpakking. Rond 20 a 25 minuutjes moet genoeg zijn.
Suiker laagje:
8 grote eetlepels poedersuiker
3 eetlepels citroen sap
Vermeng met een lepel en verdelen over afgekoelde broodjes.
Als de glazuur te dun of veel te dik is voeg dan wat meer poedersuiker of sap.Deze moet niet te vloeibaar zijn anders blijft het doorzichtig en trekt te snel in de broodjes.
GENIETEN MAAR!
Reacties
Een reactie posten