Rode bieten carpaccio

Wil je uitblinken in de keuken en je gezin of je vrienden verrassen met een bijzonder gerecht die een lust voor je ogen en smaak pupillen is en bovendien binnen 15 min op de tafel kan staan. 
Super gezonde en overheerlijke bieten carpaccio.
Vegetarisch en ook nog eens gluten vrij, dus voor een breed publiek een lekkere aanvulling.
Tijdens het eten van dit voorafje werd al snel duidelijk dat we deze vaker terug zullen gaan zien. 
Met een lekkere warme Focaccia erbij was weer een eet feest. Ook geschikt voor grote groepen, feestelijke diner, want je kan dit al eerder gaan voorbereiden. In ieder geval gezond, snel, chic en heerlijk. Laat je kaas achterwege dan maak je het gerecht volledig Vega en Paleo. 

1 zakje gekookte rode bieten
1 pakje geitenkaas met honing
Kleine zakje rucola
Geroosterde pijnboompitten
Honing
Peper en zout
Balsamico azijn
Olijfolie


Snij de bieten in hele fijne dunne 
plakjes en leg ze in de cirkel vorm op het bord. Verkruimel dan de geitenkaas erover heen. Leg wat rucola erop en pijnboompitten en daarna bestrooi je met wat peper en zout. Scheutje balsamico azijn, olijfolie en wat honing maakt het af,je prachtige voorgerechtje. 

Voor extra variatie kan je wat noten toevoegen!


Reacties