Lekkere kippendijen gevuld met pesto en spinazie. Heerlijk gezond hapje voor de zondag middag borrel. Makkelijk te bereiden en past bijna overal goed bij. Denk hier aan bijvoorbeeld een rijsttafel, friet, puree of salade.
1 kg kippendijen zonder bot
Paar eetlepels groene pesto
Geraspte kaas ( optie)
Spinazie
1 teentje knoflook
Olijfolie
Peper en zout
Bak eerst de spinazie minuutjes met een scheutje olijfolie en een geperst teentje knoflook.
Pak de kippendijen en vouw ze open .
Leg er vervolgens wat gebakken spinazie op en vouw ze dicht. Naai ze dicht met saté stokjes zodat ze niet uit elkaar vallen. Regelmatig draaien tijdens het bakken, bak ze bruin in de pan met een beetje olijfolie. Verwarm de oven op 200°C en zet dan de kippetjes er nog voor 20 minuten in. Zo worden ze mooi gaar van binnen.
Reacties
Een reactie posten