Ham stengels

Vandaag had ik een kleine trek in een tussendoortje, dacht meteen aan chips of andere slechte snacks.Maar toen schoot me te binnen. Gisteren had ik een quiche gemaakt en had ik nog paar blaadjes bladerdeeg over. Met een paar plakjes Serrano ham en wat korrels zout heb ik deze restjes bladerdeeg verwerkt tot een heerlijk tussendoortje.Hmm.. nu kan ik weer een middagje tegen op.. en dan nog de vraag" zou ik iets bewaren voor mijn mannetje lief😂 ?"


Bladerdeeg 
Paar plakjes Serrano ham
Grove zeezout
Ei of melk

Verwarm de oven op 200°C
Leg de plakken op de bladerdeeg en bestrooi deze met het grove zeezout.
Snij plakjes van 1,5 cm in de lengte en draai deze in de twist vorm.
Leg op de bakplaat en besmeer met behulp van een kwast met ei of melk.
Bak bruin in de midden van de oven rond 20 minuutjes.
En dan smullen maar ! 

Reacties