Chocolade reep van gepofte rijst


Voor de echte chocolade liefhebbers is deze snack de verleiding van de dag. Volledig verantwoord en natuurlijk weer erg lekker, zeker als je zin hebt in een chocola. Lekker crispy en gelukkig toch laag in calorieën, je kan dus zonder schuld gevoel makkelijk nog een 2de stukje nemen :)



100 gepofte rijst
180 g pure chocolade  70%
2 eet lepels honing
2 thee lepels kokos olie
2 eetlepels pindakaas 
Snufje zout



Smelt de chocolade samen met de pindakaas,  honing en kokos olie.  Blijft goed roeren op een zachte vuur.


Bekleed met bakpapier een kleine schaal van max 30 cm x 20 cm

Roer nu de rijst door het gesmolten mengsel en zet deze over in de vorm en druk goed aan.


Na minimaal 2 uur in de koelkast kan je het lekkers aansnijden. Geniet, maar eet met mate.




















Reacties