Het is warm in Nederland!
Niets is beter dan een ijsje op zulke momenten, maar daar kan je niet de hele dag van leven. Staan in de keuken is ook geen pretje terwijl het zonnetje schijnt. Deze frisse maaltijd salade maakt je al gauw. Binnen half uur heb je een lekker gerecht die niemand kan weerstaan. Beetje stokbrood erbij, heerlijke frisse witte wijn en dan is het weekend zo weer een heerlijke beleving .. wacht niet lang....
Het is warm in Nederland!
Niets is beter dan een ijsje op zulke momenten, maar daar kan je niet de hele dag van leven. Staan in de keuken is ook geen pretje terwijl het zonnetje schijnt. Deze frisse maaltijd salade maakt je al gauw. Binnen half uur heb je een lekker gerecht die niemand kan weerstaan. Beetje stokbrood erbij, heerlijke frisse witte wijn en dan is het weekend zo weer een heerlijke beleving .. wacht niet lang....
4 porties
2 kip filet gegrild of gebakken
1 gesneden avocado
1 rode ui in ringen
3 tomaatjes in kwartjes
2 gekookte eitje in kwartjes
Zakje gemengde sla
1 rode punt paprika in ringen
Kip kruiden ( paprika, knoflook poeder, peper, droge oregano ) of gewoon papier velletjes van maggi ( net zo makkelijk)
Paar sneetjes oude brood gegrild
Saus alabella
4 takjes verse munt
2 tentjes knoflook
3 eet lepels worcester saus
6 eetlepels mayonaise
Alle saus ingrediƫnten mixen met een staafmixer
Reacties
Een reactie posten