Frambozen sorbet ijs


Zomer in het land! En wat is dan lekkerder dan een fris ijsje.
En niet zomaar een ijsje,  een vol fruitig vers sorbetje die binnen 15 minuten klaar is.
Prachtig van kleur en heerlijk zoet zuur van smaak. Een smaak beleving voor je zintuigen.


Voor 12 grote ijs bolletjes

750 diepvries frambozen 
3 eetlepels Lemon curd
3 eetlepels poeder suiker of fructose suiker ( fijn gemalen)
4 tot 6 eetlepel hete water


het enige wat je moet doen is alles in de blender of keukenmachine doen en vervolgens blenden tot een mooie gladde consistentie ontstaat. Door langzaam een beetje heet water toe te voegen worden de frambozen wat zachter waardoor het gemakkelijker wordt om te mixen. Stop met het toevoegen van het hete water op het moment wanneer je ijs ideaal vermengd is.
Serveren met een met een toefje van opgeklopte slagroom en een blaadje munt. 
Bewaren natuurlijk in de vriezer.

Reacties