Zee kraal salade met ruccola

Vandaag entrecote op de menu! zou je niet zeggen als je naar het plaatje kijkt toch.

Ja en er komt nog de vraag wat erbij?


Ik liep door de winkel tijdens onze standaard  boodschappen ronde en ik stop altijd bij de verse vis afdeling maar ik zocht deze keer zeker niet naar vis. Ik zocht wat anders, wist alleen nog niet wat!
Ooh, zee kraal ! Heb het nooit op! Zou het lekker zijn? Zou het bij de rund ook passen? Nou ja, gewoon proberen en dan zien we het!
Dus... verpakking gelezen en ook hoe de advies was over de voorbereiding. 2 minuutjes wokken met geperste teentje knoflook. Dacht ik prima, dat sluit ook best goed aan dat mooie medium entrecote qua bak tijd.
En nu vragen zich jullie af hoe heeft gesmaakt??
Heerlijk!!! Krokant, vlezig en lekker licht zoutig.
Ik heb het vermengd met rucola en Grana padano kaas er overheen gestrooid. Meer was er niet voor nodig. 

Zeekraal heeft best veel smaak op zich zelf en omdat je wokt deze met wat knoflook geeft dat ook nog extra pit.
Dus zie je volgende keer deze in het vak liggen dan is het proberen waard als je eens wat anders wil proberen. Het is bijzonder, lekker en toch een beetje chic gerechtje. Jij zelf en je gasten zouden verbaasd zijn over hoe het smaakt.

Reacties