Je diner chic beginnen? Dat kan!
Met deze prachtige cocktail als voorgerecht die binnen 15 minuten klaar is.
Lekker en simpel.
150 g rivierkreeftjes
IJsbergsla
Bosuitje
Kappertjes
Chili saus
Mayonaise
Citroen
Olie
Bak de rivierkreeftjes kort in de bak pan met een scheutje olie. Voeg aan het eind een beetje zoet zure Chili saus en bak deze 1 minutje mee.
Zet van het vuur af om af te koelen.
Nu nog de ijsbergsla fijn snijden en vul hiermee de bodem van je cocktail glazen.
Dan een lepeltje gemixte mayonaise met Chili saus ( of een cocktail saus)
Nu de rivierkreeftjes erop en daarbovenop de stukjes bosui en kappertjes.
Voor wat extra pit voeg je nog wat vers gesneden Chili paprika toe.
Deze combinatie kan je onbeperkt variëren. Wat denk je van garnaaltjes of fijn gesneden ham.
Reacties
Een reactie posten