Zalm bereiding

Wat was ik blij deze week met mijn tegoedbon van de postcode loterij. Ik kon deze besteden bij Ah supermarkt en mijn keuze was al gemaakt voordat ik de winkel binnen liep "ZALM"
normaal is zo'n groter stukje zalm best prijzig, maar met die leuke kleine bijdrage erbij kon ik deze vanavond op de tafel zetten, Vrijdag is tenslotte visdag.
En om dat te vieren heb ik mijn Oma uitgenodigd. Zij is een vis liefhebster dus het was een feest.
Ik denk dat veel van jullie het moeilijk vinden om goed vis te kunnen bakken. Ik ook!
Dus ik heb bedacht om dit prachtige stukje zalm te bakken in bakpapier met kruiden. Je kan deze overal kant en klaar kopen en zijn hier echt perfect ervoor. Niet alleen kip, maar met vis kan het dus net zo goed. En het grootste voordeel daarvan is dat jij dan verder niks meer nodig hebt, behalve hete bakpan. Zo bak je deze zonder extra vet en blijft die super mals.
Room sausje erbij met wat vers gesneden dille en het feest kan beginnen.
Ja met zo'n heerlijke smeuïge zalm die smelt op je tong is het echt een feest. Oma en wij zelf hebben dus weer heerlijk zitten smullen.

Reacties