Bakken hoeft niet altijd ingewikkeld te zijn.
Zonder al teveel moeite heb je deze plaatgebak in een hand omdraai gemaakt en is het genieten geblazen van vers rood fruit in combinatie met bakkers room.
1 pakje verse bladerdeeg
250 ml slagroom
1 pakje monchou kaas
2 zakjes vanille suiker
2 zakjes vanille suiker
200 g verse frambozen
Bladerdeeg uitvouwen op de bakplaat met dubbel omgevouwen randjes. Bodem inprikken met een vork. Bakken, 20 -30 min in de voorverwarmde oven op 200 C.
Laat het deeg afkoelen.
Laat het deeg afkoelen.
Klop op de hoogste stand vervolgens de slagroom tot half stevig en voeg monchou kaas en vanille suiker toe. Dit nog goed door mixen tot een mooie egale massa ontstaat, maar niet te lang zodat mooi en zacht blijft.
Deze vulling gelijkmatig over de bladerdeeg heen verdelen en daarna versieren met verse frambozen.
Gekoeld serveren!
Tip: kant en klare bakkers room van dr.oetker is ook ideaal te gebruiken voor deze recept
Reacties
Een reactie posten