Mango toetje


lekker toetje binnen 15 minuten (6 -8 porties)


1 rijpe mango of een andere fruit naar keus (bewaren paar stukjes voor versiering)
 500 g magere of halfvolle kwark 
ongeveer 12 verkruimelde Bastogne koeken 
250 ml opklop slagroom
 Fruit en kwark mixen in de blender.Slagroom opkloppen met mixer op de hoogste stand tot die steviger word, let op met niet te lang kloppen anders gaat die klonteren en is die niet meer luchtig.
Toetje serveren in kleine glaasjes en beginnen met het opbouwen vanaf de bodem met het mengsel van kwark, daarna een laagje verkruimelde koekjes en als laatste maak je toefjes van slagroom met spuitzaak of gebruik boterham zakje met een klein gaatje in een van de hoeken .
Versieren met overgebleven stukje fruit.

Reacties

  1. Elke keer weer van die fantastische gerechten , dit ziet er zo feestelijk uit.
    Het is erg aanlokkelijk en het is zelfs voor mij makkelijk.
    groeten Henk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten