Spätzle eiernoedels met paksoi en runderbiefstuk puntjes.





Dit heerlijke pasta gerecht kan niemand weerstaan, je waant jezelf meteen in het verre oosten!
Door ketjap, gember en verse groenten is het lekker pittig, zoet en zoutig tegelijk. Al mijn favoriete smaken in een. Mooie bijkomstigheid is dat dit super makkelijk en snel te bereiden is, binnen een half uur ben je klaar. Ik blij en mijn man blij! Een eventueel extraatje zou met kroepoek gemaakt kunnen worden.

voor 4 personen
250 g Spätzles of eiernoedels voorgekookt (bijt gaar)
1 Paksoi
250 g runderbiefstuk stukjes
50 ml ketjap manis
25 ml gember siroop
2 tentjes knoflook of 1/2 tentje chinees knoflook
optioneel 1 verse chili peper
olijf olie of bak boter
verse peterselie

Stap 1
Bak de runderbiefstuk op hoog vuur tot ze alleen bruin worden
Stap 2
Voeg grof gesneden paksoi en geperste knoflook toe en bak dit ongeveer 2 minutjes mee 
Stap 3
Voeg nu de voorgekookte pasta toe
Stap 4
Als laatste gember siroop en ketjap manis.
Even 2 minuutjes doorbakken en meteen serveren met wat verse gesneden peterselie.

Reacties